Eficienţă în mişcare

Despre noi

Mereu în mişcare
Încă de la înfiinţare, atenţia pentru calitate şi eficienţă a fost preocuparea principală a organizaţiei ATTACA. Nu numai distribuitorii sau clienţii finali beneficiază de acest lucru, ci şi echipa noastră, rezultatul fiind satisfacţia clientului. De asemenea, scopul nostru este de a livra soluţii convenabile şi din punct de vedere financiar. Având la bază recomandările noastre specializate, spaţiul dumneavoastră va fi compartimentat întocmai necesităţilor pe care le aveţi.
 
Inspiraţie încă din 1906
Competenţa, cunoașterea şi experienţa organizaţiei ATTACA le regăsim încă din 1906, anul în care compania de amenajări interioare BREEDVELD Interieurwerken a fost înfiinţată. Încă de atunci, compania a investit permanent în tehnologie, în metode proprii de producţie, noi pieţe de desfacere şi în echipa de profesionişti - investiţie care a continuat după preluarea fabricii ATTACA. ATTACA a continuat să dezvolte un business inspirațional, bazat pe experienţă și know-how, consolidîndu-şi astfel poziţia pe piaţa internațională în țări precum Franţa, Germania, Belgia și alte state din Europa de Vest şi de Est.
 
Calitate demonstrată prin certificare ISO şi FSC®
Certificatul ISO 9001 este oferit companiilor care respectă un sistem de standarde internaţionale ce atestă că ATTACA are un management al calităţii recunoscut şi respectat în întreaga lume.
Certificatul FSC atestă că pereţii ATTACA pot fi livraţi sub marca de calitate FSC. Acest certificat confirmă faptul că materiile prime utilizate în producerea elementelor din lemn sau a celor din hârtie provin din păduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice şi ecologice. Toate organizaţiile importante care susţin protejarea mediului înconjurător sunt interesate de certificarea FSC. Alegeţi produse din lemn sau hârtie certificate FSC şi astfel veţi contribui la protejarea pădurilor din întreaga lume!